Nieuws - Hippisch Centrum Giessenlanderij

25 jul

Rambo

Is er helaas niet meer. Zijn hoofd wilde nog wel, maar zijn lichaam liet hem in de steek.Rambo was 13 jaar en 11 maanden bij ons.

18 jul

Samantha en Storm

Reden vandaag hun eerste officiële KNHS wedstrijd in de B dressuur. Hierin behaalde ze 2x een 1e prijs met 202.5 en 190 punten.

15 jul

Twilite

Twilite is er helaas niet meer. Ze is 29 jaar geworden.Ze was al lange tijd geblesseerd, na een lange rustperiode is ze rustig aan gerevalideerd. Helaas was de blessure zo erg dat herstel niet meer mogelijk was

11 jul

Uitslag FNRS wedstrijd

Staat weer op de website

08 jul

Startlijst FNRS wedstrijd zaterdag 10 Juli

De Definitieve startlijst staat weer op de website.Let op wees op tijd kan altijd in of uitlopen.

19 jun

Uitslag FNRS wedstrijd

De uitslag van de FNRS wedstrijd van vandaag staat weer op de website.

17 jun

Startlijst FNRS wedstrijd zat. 19 juni

De definitieve startlijst voor de FRNS wedstrijd van as zaterdag staat weer op de website. Let op wees op tijd kan altijd in of uitlopen.Rakker kan helaas geen wedstrijd lopen.

07 jun

FNRS wedstrijd zaterdag 19 Juni

De VOORLOPIGE startlijst voor de FNRS wedstrijd van Zaterdag 19 Juni staat weer op de website. Let op is voorlopige lijst, definitieve startlijst altijd nakijken ivm event. tijds/pony wisselingen. Is het de 1e keer dat je F2/F4/F6 rijdt is het diploma rijden. Dit graag min. week van te voren doorgeven.

07 jun

Vakantie

Week 31-32 is de manege gesloten. Er zullen dan geen lessen zijn.

05 jun

Uitslag FNRS wedstrijd

De uitslag van de FNRS wedstrijd van vandaag staat weer op de website.Iedereen had er na hele lange tijd weer heel veel zin in, er werd goed gereden.