Karina van Bruggen

Geboren 16 april 1997. Karina is al op jonge leeftijd in aanraking gekomen met paarden. Het is begonnen bij opa die thuis paarden had staan. Regelmatig helpen met het verzorgen, poetsen en uitmesten. Als alles dan gedaan was, een stukje met de pony en wagen rijden. Op 8 jarige leeftijd is zij op paardrijles gegaan bij HC Giessenlanderij. Na de start in de normale lessen, kwam Karina al snel op de woensdag middag mee om te helpen met voeren, vegen en opzadelen. Dit resulteerde al snel dat elke vrij uurtje werd doorgebracht op de manege. Omdat ze zich goed inzette, mocht ze de kleine pony’s bij gaan rijden. In juni 2013 is ze officieel in dienst gekomen. Eerst als vakantiewerker, nu uitgegroeid tot een vast waarde als parttime instructrice/stalmedewerker. Na het afronden van het vmbo heeft ze in 2015 een opleiding afgerond als secretaresse. Karina heeft haar instructeurs diploma bij de KNHS gehaald.
Karina traint haar paard Jill voor de springsport. Daarnaast houd ze diverse manege paarden soepel en leid ze een aantal pony’s op. Karina is in de dressuur geklasseerd t/m Z2 en met springen t/m M
Karina geeft privé en groepslessen dressuur en springen en is mede verantwoordelijk voor de verzorging van de pony’s en paarden.