20 apr

Stichting ANDERS

Stichting ANDERS Rivierenwaard zoekt betrokken ondernemers! Stichting ANDERS Rivierenwaard daagt ondernemers uit om een stukje van hun expertise beschikbaar te stellen voor mensen in de samenleving die dat keihard nodig hebben. Hippisch Centrum Giessenlanderij gaat de uitdaging aan en is actief betrokken bij deze nieuwe stichting en geeft graag meer naamsbekendheid in de regio. Onder andere met de donatie van een prachtig reclamebord in de binnen manege. Stichting ANDERS Rivierenwaard is een initiatief van Jolanda Van Hoorne. De stichting verbindt de hulpvragen van kwetsbare inwoners aan lokale ondernemers in de regio Molenlanden/Gorinchem/Altena om met eigen producten en diensten in actie komen. Elke ontvanger van ondersteuning wordt vervolgens uitgedaagd tot een goede daad aan iemand anders. Dit noemen wij “Pay it Forward”!Wil jij als lokaal betrokken ondernemer ook mee bouwen aan dit prachtige netwerk? Miranda Van Der Stelt-de Jong verteld je er graag meer over! Wil je direct in contact komen met Jolanda Van Hoorne? Klik dan vooral door! #HippischCentrumGiessenlanderij#MVO#Gevenmaaktrijk#StichtingANDERSRivierenwaard