15 aug

Karina slaat haar vleugels uit

Als klein meisje van 8 jaar op de manege begonnen met ponyrijden. Al snel kwam ze samen met haar zus Kimberley helpen met voeren, pony’s in de wei zetten en veel regelen met de wedstrijden. Daarnaast begeleiding bij kinderfeestjes en ponykampen.

Ook bleek dat ze al heel jong goed pony’s bij kon rijden, en vervolgens ook jonge pony’s aan ging rijden. Het talent bleek ook uit de snelle hoge kwalificeringen in dressuur en springen binnen de FNRS en KNHS.

Op haar 17e heeft ze haar instructrice opleiding afgerond en is ze als vaste medewerkster bij ons in dienst gekomen. Ondertussen een goed jaar voor zichzelf begonnen en minder bij ons gaan werken. Naast al het les geven bij ons, traint ze veel jonge talentvolle paarden.

Wij zien ze nu al ca. 17 jaar bij ons op de manege. Helaas voor ons doet Karina het zo goed, dat ze per 1 september helemaal voor zichzelf gaat werken.

Karina enorm bedankt voor alle jaren. Bedankt voor alle kinderen en volwassen die je zo netjes hebt begeleid en zoveel plezier hebt gegeven in het paardrijden. Naast alle ruiters zullen ook je collega’s je erg gaan missen.

Vanaf klein fanatiek meisje met heel veel talent, ontwikkeld naar volwassen amazone met nog steeds heel veel talent, kunde en plezier in de paardensport. Heel veel succes met je verdere carrière !!

Wil je de komende 2 weken persoonlijk afscheid nemen van Karina?
App Miranda even voor wanneer ze op de manege aanwezig is.